Viipurin Biografi-Teatteri, syksyn 1909 näytäntökausiMeidän arvoisalle Yleisöllemme
saamme täten ilmoittaa, että

Viipurin Biografi-Teatteri

Torkkelinkatu 20, Kulmahalli
avaa näytäntökauden keskiviikkona elokuun 18 p:nä.

Kun teatteri nyt kesäkuukausina on perinpohjin korjattu, varustettu uusilla ajanmukaisilla ilmanvaihtokoneilla, eikä muutenkaan ole suinkaan kustannuksia säästettv saada se arvoisalle Yleisöllemme niin hauskaksi kuin mahdollista, ja kun me vastikään olemme myös saaneet tehdyksi erinomaisen edulliset sopimukset maailnian parhainten filmitehtaiden kanssa ja kun vielä meidän valokuvaamo nyt kesänaikana on ottanut kuvia luonnonkauniimmista ja merkillisimmistä paikoista Suomessa, voimme vakuuttaa, että näytäntökauden ohjelmat tulevat laadultaan olemaan kaikinpuolin alkuperäisen puhtaita ja parhaita mitä vain saatavissa on, joten pyydämme saada sulkeutua arvoisan Yleisön suosiolliseen muistiin

------- Premiääri-Ohjelma ------

Matka läpi Pohjolan.
Kauniita luonnonnäköaloja Ruotsista, Norjasta ja Lapista. Suuremmoinen luonto tekee valtaavan vaikutuksen katsojaan, joka nähdessään yli pilvien kohoavat tunturit ja syvät pimeät laaksot täydelleen tuntee pienuutensa.

Lakko
Suurpiirteinen draama. Tapahtuma meidän päivinä.

HUOM! Ensi kertaa Suomessa. HUOM!

Viimeisin keksintö kinematograafian alalta. Stereotypillisiä eläviä kuvia. Valokuvatut luonnollisiin väreihin.

Karnevaali Meksikon virroilla. 
Loistava kuvasarja.

HUOM! HUOM! HUOM!

Automobiiliajaja-sankaritar.
Erään nuoren naisen rohkea osanotto Amerikan kuuluisimpaan kilpailuun „The Varderbilt race", jossa hän voittaa pokaalin. Jännittävien elävien kuvien joukossa on tämä epäilemättä vaikuttavimpia, ja on sekä Amerikassa että Europassa herättänyt tavatonta huomiota.

Hölmö murtovarkaiden joukossa.
Huvittavin kuva mitä on näytetty.

Huom! Erikoisohjelmia saadaan kassasta.
Orkesterisoittoa joka sunnuntai ja keskiviikko.


Wiipuri n:o 188 18.8.1909.